Opinie

Jeśli korzystaliście Państwo z naszych usług, zachęcamy do podzielenia się opinią. 

Comments

RENATA & ARTUR 03-02-2018
Z całego serca dziękujemy za świetną oprawę muzyczną na naszym weselu. My zarówno jak i goście jesteśmy wręcz zachwyceni. Wspaniała muzyka, fantastyczne zabawy. Wodzirej pierwsza klasa! IDEALNIE, PROFESJONALNIE na MEGA WYSOKIM POZIOMIE. Będziemy Was wspominać ciepło i z wielką sympatią. Szczerze i gorąco polecamy zespół ADISOND. DZIĘKUJEMY... Data imprezy: 20-01-2018 Miejscowość: OWIŃSKA
Darek OSP Kamionki 05-01-2018
W podziękowaniu za wspaniałą zabawę sylwestrową polecamy w 100% zespół AdiSound :) Goście bawili się wspaniale! Jesteśmy mega zadowoleni! Dziękujemy :) OSP Kamionki.
Sylwia 05-11-2017
Polecam gorąco :) Panowie grali na naszym weselu w 2011 roku, a do dziś ludzie pytają nas o ze spół który grał na naszym weselu. Niezapomniane wspomnienia. Dziękujemy jeszcze raz i polecamy każdemu :)
Krzysiek i Monika 25-09-2017
Serdecznie Polecamy zespół AdiSound . Profesjonalne podejście, piękne głosy, świetnie prowadzone zabawy i konkursy. Wszyscy goście zachwyceni, nogi po tej nocy bolały ale grzechem było nie wyjść na parkiet kiedy Panowie zaczynali grać. Na żywo brzmi to jeszcze lepiej niż na nagraniach. Chciałoby się cofnąć w czasie aby móc jeszcze raz bawić się z tym zespołem :) Na pewno polecimy Was swoim znajomym i mamy nadzieje że do zobaczenia. A Wy przyszłe młode pary nie zastanawiajcie się, nie będziecie żałować :) Data wesela: 23-09-2017 Miejscowość: Śmiłowo
Wiktor 12-09-2017
Serdecznie dziękujemy za dobrą muzykę i zabawę na naszym weselu w Żarach. Zarówno my jak i nasi goście byli zadowoleni,pełen profesjonalizm i super wokal.Dziękujemy i Pozdrawiamy Kasia i Wiktor Data imprezy: 09-09-2017 Miejscowość: Żary
Monika i Marcin 12-09-2017
Serdecznie polecamy zespół Adisound. Nasze wesele odbyło się 26.08.2017r. w Luboniu. Jesteśmy bardzo zadowoleni z całej oprawy muzycznej wesela - repertuar piosenek był bardzo różnorodny i łączył gusta wszystkich gości - tych najmłodszych i tych trochę starszych. Nagłośnienie, oświetlenie sali, śpiew i gra na instrumentach - wszystko było wspaniałe. Dziękujemy za znakomitą zabawę i szczerze polecamy każdemu:)
Zosia i Krzyś 20-08-2017
Chyba najlepszą recenzją będzie to, że wszyscy goście bardzo dobrze się bawili, wielu z nich pytało skąd mamy taki fajny zespół, a parkiet zawsze był pełen. Panowie bardzo profesjonalnie podchodzą do tematu, wczuwają się w atmosferę wesela i rozkręcają imprezę. My daliśmy się namówić nawet na zabawy oczepinowe, co do których nie byliśmy przekonani, ale dzięki doświadczeniu prowadzących wyszło fantastycznie. Jeżeli chodzi o same przygotowania do wesela, to kontakt z zespołem zawsze był miły, rzeczowy i bezstresowy :) Szczerze i gorąco polecamy zespół AdiSound! P.S. Piosenki z wesela nucimy sobie do dziś :) Data imprezy: 12-08-2017 Miejscowość: Poznań
Kinga i Mateusz 17-08-2017
Wspaniała impreza na najwyższym poziomie . Zabawienie gości , repertuar świetny klimat dopasowany do każdego , wspaniale glosy . Pełna kultura prowadzenia całego wesela . Świetne zabawy oczepinowe . Goście byli zachwyceni . W 100% jesteśmy zadowoleni i oczywiście gorąco polecamy . ADISOUND !!! Data wesela: 11-08-2017 Miejscowość: Obrzycko
Amanda i Jacek 10-07-2017
Profesjonalny kontakt i omówienie szczegółów przed naszym przyjęciem weselnym. Pełna kultura prowadzenia całego wesela. Wspaniały kontakt i miłe podejście do gości weselnych. Możliwość wyboru mnóstwa utworów i dodawania czegoś od siebie. Znakomite prowadzenie i wodzirejka podczas oczepin i zabaw - konkursów. Znakomite głosy niekrzywdzące naszych uszu :) Świetny dobór utworów według różnych gatunków melodycznych oraz dla różnej grupy wiekowej gości. Wiadomo, że nie wszystkim się dogodzi. Bloki taneczne dostosowane do klimatu danej chwili podczas wesela. Energiczne utwory przeplatane romantycznymi balladami. Od disco polo przez polskie standardy po zagraniczne przeboje. Sprzęt nagłośnieniowy bez zarzutów - głośny i wyraźny dźwięk. Kolorowe oświetlenie danceflooru. Krótkie przerwy. Polecamy gorąco parom, które nie mają wygórowanych zaleceń w stosunku do muzyki tanecznej oraz mają dystans do siebie :) Dziękujemy Adrianowi i Tomkowi za świetną zabawę do rana :) Dzięki Wam, ten dzień był jeszcze bardziej wyjątkowy! Data imprezy: 24-06-2017 Miejscowość: Żurawiec
Julita 06-06-2017
Chłopaki dawały czadu:-) Goście zachwyceni. Bardzo dziękujemy i polecamy. Wesele 03.06.2017
Jessica i Łukasz 11-02-2017
Pragniemy serdecznie podziękować za wspaniałą zabawę na naszym weselu (20.08.2016r.) Graliście super!!! Zarówno Nasza rodzina jak i My byliśmy zachwyceni !!! Zespół naprawdę godny polecenia ;) Lepszych nie ma :) Pozdrawiamy :)
Ola i Artur 08-09-2016
Nie ma lepszych:D Świetne kawałki, dobre wyczucie gości, nie długie przerwy, pełny profesjonalizm:D Myśleliśmy, że 2 osoby na 120 osób nie da rady, na szczęście byliśmy w błędzie. Gorąco polecamy :D
Patrycja & Patryk 04-09-2016
Z czystym sumieniem możemy polecić zespół AdiSound. Wszyscy goście byli pod wrażeniem, świetna muzyka (potrafili wstrzelić się w gusta bawiących), świetne prowadzenie zabaw, bezproblemowy kontakt. Jeżeli macie nadal problem w wyborze oprawy Muzycznej na ten SZCZEGÓLNY DZIEŃ - nie zastanawiajcie się, dobrze trafiliście. Pozdrawiamy Patrycja i Patryk 26.08.2016
Dawid 20-08-2016
Zespół naprawdę godny polecenia ;) Panowie grali u mnie na weselu, pełen profesjonalizm. Od wejścia na salę z żoną nie musieliśmy się o nic martwić, szeroki i naprawdę fajny repertuar sprawił że każdy gość się świetnie bawił. Niezapomniane wesele za które bardzo dziękuje ;)
Tomek i Mariola 12-03-2016
Bardzo gorąco polecamy zespół adisound. Zespół wybraliśmy z tego portalu nie słysząc go wcześniej na żywo. To co usłyszeliśmy na sali nas bardzo mile zaskoczyło ponieważ było jeszcze lepsze niż utwory demo na stronie. Dziękujemy za wspaniałe wesele!
Maciej 19-11-2015
Gorąco polecam zespół AdiSound. Grali zarówno u brata jak i u mnie na weselu. Świetnie dobrany repertuar, prowadzenie konkursów, pełen profesjonalizm. Pozdrawiam
Karolina i Adam 15-11-2015
Zespol przeszedl nasze najsmielsze oczekiwania. Muzycznie PERFEKCYJNY! A poza tym to bardzo sympatyczni panowie. Naprawde polecamy!
A&B 24-01-2015
Wspaniały zespół! Pełen profesjonalizm! Gorąco polecam!
Kasia i Artur 14-07-2014
Z całego serca mogę polecić zespół AdiSound :) Sprawili, że goście byli bardzo zadowoleni, pytając co to za świetny zespół !!! Potrafią prowadzić, rewelacyjne głosy, świetna muzyka ....Bardzo miło Was wspominamy i polecamy :)
Kamila i Piotr 31-01-2014
Ten zespół grał już dla naszej rodziny po raz trzeci. Wszyscy są zachwyceni repertuarem i głosami jakie Ci Panowie mają. Widać, że oni bawią się tym co robią i to się udziela naszym rodzinom. Polecamy.
Paulina i Darek 13-01-2014
Chcielibyśmy z całego serca polecić zespół adisound. Rewelacyjnie dobrany repertuar, mistrzowskie prowadzenie zabaw i oczepin. Piękne głosy. Nasze rodziny często wracają wspomnieniami do naszego wesela. Oto nam chodziło. Polecamy!
J&A 04-06-2013
Profesjonalna oprawa muzyczna, każdy znalazł coś dla siebie. Grana przez AdiSound muzyka łaczyła na naszym weselu pokolenia. Ludzie bawili się świetnie!!! Prowadzenie konkursów i podejście do gości powodowało,że nikt nie chciał schodzić z parkietu. Polecamy i jeszcze raz DZIĘKUJEMY
Piotr 03-12-2012
Panowie pragnę podziękować wam za wspaniałą PROFESJONALNĄ oprawę całej imprezy weselnej byliście po prostu wspaniali, dawno nie bawiłem się przy tak dobrze wykonanym bogatym repertuarze. Jeszcze raz serdeczne dzięki i trzymajcie tak dalej będę was wszystkim polecał którzy będą potrzebować prawdziwych zawodowców na imprezy muzyczne. PS. I tak całkiem od serca prywatnie dajcie sobie spokój z wokalistką ona wam jest zbędna do zobaczenia gorąco pozdrawiam
Estera i Marcin 17-11-2012
Panowie "wymiatają":) Goście bawili się do samego rana! Dziękujemy i pozdrawiamy:)
Asia i Darek 07-06-2012
Super zespół. Grają cudownie. Gorąco polecamy.
Rafał i Asia 08-05-2012
Gorąco polecamy zespół AdiSound. Chłopaki grali u nas na weselu i poprawinach w Swarzędzu. Widać i czuć u nich pełen profesjonalizm. Świetnie przygotowani muzycznie, rewelacyjne głosy i doskonałe prowadzenie.
Monika 16-04-2012
Zespół super :) Panowie rewelacyjnie rozbawili obie rodziny, i dzięki nim z dwóch rodzin zrobiła się jedna wielka wspaniale bawiąca się rodzinka :) Jeszcze raz dziękujemy :)

Post new comment